Egészséges Lélek, Egészséges Élet Alapítvány

Adószám: 18618145-1-11

Bankszámlaszám: OTP 11740054-20111717

Honlap: www.egeszsegeslelek.hu


Az esztergomi Egészséges Élet, Egészséges Lélek Alapítvány elsődleges küldetése, hogy segítsük a családokat, anyákat, gyermekeket azáltal, hogy pszichoterápiás, illetve neveléssel kapcsolatos konzultációk mellett személyre szabott fejlesztéseket vehetnek igénybe Alapítványunknál. Emellett a Mesefa Családi Bölcsőde és Gyermekmegőrző hiánypótló szolgáltatást nyújt az 1-3 éves gyermekek ellátásában, vigyázásában a környéken, ezzel sok családot tehermentesíthetünk és segíthetjük a családi összhang fennállását, a családanyák munkába való visszailleszkedését.

Az Alapítvány részt vesz a szülők szemléletformálásában, függőségi betegségek kezelésében az arra rászorulóknak és különösen a kamasz gyermekek prevenciójában ezen a területen, Esztergom városában nagy részben Alapítványunk végzi a Kortássegítők képzését.

Mindezen tevékenységek megvalósulásához több rendezvényt szervezünk, melyek legtöbbször szabadtéri programok (pl. Gyerek napok a Mesefa Bölcsődében, szemléletformáló, felvilágosító előadások a városi rendezvényeken), melyek lebonyolításához nagy segítséget kaptunk az Expodom Kft-től, akik egy nagy méretű zöld gyorsan összecsukható pavilont adományoztak Alapítványunknak.

A kerti pavilon sátrat a rendezvények mellett a Mesefa Családi Bölcsődében a kisgyerekek a mindennapos kerti programok során használják, mivel napfénytől védett helyet biztosít számukra.

Köszönjük az Expodom Kft-nek, hogy adományokkal segítik mindennapi munkánkat!


Közhasznú alapítványunk a lelki gondokkal küzdő emberek szolgálatában áll! Kérjük, ha teheti segítse működésünket SZJA- ja 1%-ával!

Alapítványunk fő tevékenysége a pszichésen sérült, hátrányos helyzetű gyermekek lelki gondozása. Ahhoz hogy ezek a gyerekek hatékony pszichoterápiás segítséget kapjanak anyagi forrásra van szükség, mivel a szüleik képtelenek saját erőből kifizetni a terápiát. Az adózók által felajánlott SZJA 1%-ának összegét a terápiás órák mellett a szükséges fejlesztő eszközök beszerzésére fordítanánk.

Segítségét előre is köszönjük!

2015. januárjától Alapítványunk szolgáltatásai a szenvedéllyel küzdőknek is elérhető

Szolgáltatásainkat a Norvég Civil Alap támogatta (www.norvegcivilalap.hu). Köszönet a lebonyolító alapítványoknak a megvalósításban nyújtott segítségükért! (Ökotrárs Alapítvány – www.okotars.hu; Autonómia Alapítvány – www.autonomia.hu)