Támogatás

Az esztergomi Egészséges Élet, Egészséges Lélek Alapítvány elsődleges küldetése, hogy segítsük a családokat, anyákat, gyermekeket azáltal, hogy pszichoterápiás, illetve neveléssel kapcsolatos konzultációk mellett személyre szabott fejlesztéseket vehetnek igénybe Alapítványunknál. Emellett a Mesefa Családi Bölcsőde és Gyermekmegőrző hiánypótló szolgáltatást nyújt az 1-3 éves gyermekek ellátásában, vigyázásában a környéken, ezzel sok családot tehermentesíthetünk és segíthetjük a családi összhang fennállását, a családanyák munkába való visszailleszkedését.

Az Alapítvány részt vesz a szülők szemléletformálásában, függőségi betegségek kezelésében az arra rászorulóknak és különösen a kamasz gyermekek prevenciójában ezen a területen, Esztergom városában nagy részben Alapítványunk végzi a Kortárs segítők képzését. 

Mindezen tevékenységek megvalósulásához több rendezvényt szervezünk, melyek legtöbbször szabadtéri programok (pl. Gyerek napok a Mesefa Bölcsődében, szemléletformáló, felvilágosító előadások a városi rendezvényeken), melyek lebonyolításához nagy segítséget kaptunk az Expodom Kft-től, akik egy nagy méretű zöld gyorsan összecsukható pavilont adományoztak Alapítványunknak. 

A kerti pavilon sátrat a rendezvények mellett a Mesefa Családi Bölcsődében a kisgyerekek a mindennapos kerti programok során használják, mivel napfénytől védett helyet biztosít számukra.

Expodom sátor

Köszönjük az Expodom Kft-nek, hogy adományokkal segítik mindennapi munkánkat!